Massage programma’s voor Nymph pressotherapie

Massage programma’s voor Nymph pressotherapie in detail

Nymph 4 – 6 – 8 en Nymph PLUS 6 – 8

Het systeem biedt zes verschillende geprogrammeerde massagemodi: A/B/C/D/E/F als optie, en de gebruiker kan genieten van comfortabele compressie en decompressie door afwisselend lucht op te blazen en weer leeg te laten lopen.

De massagemodi kunnen eenvoudig worden aangepast aan de persoonlijke voorkeuren van de gebruiker. Bovendien is het mogelijk om de intensiteit van de massage aan te passen, zodat deze perfect aansluit bij de behoeften van de gebruiker. Dankzij de geavanceerde technologie van het systeem worden de spieren effectief gestimuleerd en ontspannen, wat zorgt voor een verlichting van spanning en stress. De Nymph 4 – 6 – 8 en Nymph PLUS 6 – 8 zijn dan ook ideaal voor ontspanning en het verminderen van vermoeidheid. Kies voor onze Nymph pressotherapie toestellen en ervaar de ultieme vorm van ontspanning in uw eigen huis.

Ontdek onze massage programma’s voor Nymph pressotherapie in detail. Deze programma’s zijn niet alleen gericht op afslanken, maar bieden ook voordelen zoals het voorkomen en behandelen van lymfatisch oedeem of DVT (Diepveneuze trombose). Daarnaast bevorderen ze de bloedcirculatie voor een gezonder lichaam. Probeer ze vandaag nog!

Massage programma’s:

Mode A:

Mode A is een typische ontspannende massage die effectief is als een handmassage. Het helpt de spieren te ontspannen, verlicht vermoeidheid en vermindert pijn. Deze modus is normaal van intensiteit.

Mode B:

Modus B is bedoeld voor de preventie en behandeling van lymfatisch oedeem of diepveneuze trombose. Dit helpt bij het verminderen van spataderen en het bevorderen van een gezonde bloedstroom. Het verbetert de bloedcirculatie, stimuleert lymfedrainage en helpt bij het ontgiften van het lichaam. Deze modus maakt gebruik van sequentiële druk.

Mode C:

Modus C is gericht op het bieden van een diepe massage en herstel voor de spieren. Het omvat technieken zoals sportmassage, verlichting van melkzuur en bevordering van spierherstel. Deze modus maakt gebruik van een dubbele golfbeweging.

Mode D:

Modus D is ontworpen voor het afslanken van benen, armen en taille, evenals het verminderen van cellulitis. Het maakt gebruik van een volledige druk over de volledige manchet om deze doelen te bereiken.

Mode E:

Het bevorderen van de bloedcirculatie en lymfedrainage kan worden bereikt met behulp van B + C (sequentiële druk + dubbele golf) therapie. Deze therapieën stimuleren de bloedstroom en helpen bij het verminderen van vochtophoping in de weefsels. Hierdoor kunnen zowel lymfatisch oedeem als het risico op DVT worden verminderd. B + C therapie maakt gebruik van sequentiële druk en een dubbele golf om de bloedvaten te ondersteunen en de circulatie te verbeteren. Het kan een effectieve aanvullende behandeling zijn voor patiënten met problemen in de bloedsomloop en lymfedrainage .

Mode F:

Het systeem maakt gebruik van geavanceerde technologie om de bloedsomloop te verbeteren. Door middel van een volledige druk over de volledige manchet worden specifieke doelen bereikt. Dit helpt bij het verminderen van spataderen en het bevorderen van een gezonde bloedstroom. Het is een effectieve oplossing voor mensen die last hebben van circulatieproblemen en kan helpen bij het verlichten van symptomen zoals zwelling en vermoeide benen. Met dit systeem kunt u uw bloedsomloop op een comfortabele en effectieve manier verbeteren.

Nymph 12

Het systeem biedt maar liefst acht verschillende geprogrammeerde massagemodi: A/B/C/D/E/F/G/H. Eveneens is de druk per kamer instelbaar waardoor er nog specifieker gewerkt kan worden.

De modussen A tot F zijn idem als hierboven bij Nymph 4 tot 8.

Mode G:

Met multifuncties A+C (Normaal+dubbele golf)

Een typische ontspannende massage die effectief is in combinatie met een diepe massage voor herstel van de spieren en het gevoel van een handmassage. Het helpt de spieren te ontspannen, verlicht vermoeidheid en vermindert pijn

Mode H:

Met multifuncties A+B+C+E (Normaal+sequentiële druk+dubbele golf+gehele druk+sequentiële druk + dubbele golf)

Share:

Related Posts

Scroll naar boven
Independently verified
82 reviews