NYMPH de visie

Bloei open en herleef!

Doordat mensen minder mobiel zijn en met onze pressotherapie toestellen terug meer bewegingsvrijheid krijgen zijn we tot de slogan gekomen van Bloei open ( een vlinder die zich ontpopt) en herleef! ( de weide wereld in doordat je mobieler wordt).

Over ons:

Sinds we zelf een aantal jaren geleden geconfronteerd werden met borstkanker binnen ons gezin en hierdoor dus ook snel de bijkomende ongemakken van ontdekten door de chemo, mastectomie en verwijdering lymfeklieren. De ontregeling van het lymfestelsen, het ophouden van vocht door medicatie en cortisone, de pijnlijke benen en tintelingen zorgden ervoor, zelfs met de voorgeschreven supplementen en kinetherapie, dat ik minder mobiel werd, mezelf begon af te zonderen en me ongelukkig voelde. We wilden ons zo niet blijven voelen en na een zoektocht naar oplossingen heb ik pressotherapie leren kennen, aangekocht en dagelijks beginnen gebruiken. Mijn wereld is hierdoor terug verruimt, ik heb veel minder last van pijnlijke ledematen, ik kan mijn zwellingen van armen en benen onder controle houden wat mij terug bewegingsruimte geeft. Mij overtollig vocht word mooi afgevoerd met een gewichtsverlies tot gevolg wat me ook terug meer zelfvertrouwen geeft.

Doordat deze pressotherapie toestellen duur zijn, zijn we op zoek gegaan om deze zo goedkoop mogelijk zelf te laten maken en uit te brengen onder eigen merk met medisch CE label. Onze toestellen worden met identiek dezelfde standaarden gemaakt maar aangeboden aan concurrentiële prijzen om lotgenoten en mensen die er nood aan hebben te helpen. Hopelijk kunnen we zo het leed verzachten voor veel mensen, je vraagt hier tenslotte niet om. Het kan zeker helpen terug zin te geven in het leven en je terug mooi en zelfzeker te voelen.

Waarom NYMPH

Geniet ook thuis of op locatie van de voordelen van een pressotherapie toestel.

Team van ervaringsdeskundigen

Doordat wij zelf geconfronteerd zijn geweest met bepaalde ongemakken in ons leven en nood hadden aan pressotherapie kunnen wij u best te woord staan en u een doeltreffend advies geven zonder u op extra kosten te jagen.

Gratis hulp bij uw keuze

Hulp bij uw keuze is belangrijk, elke persoon heeft andere noden, om u hier doelgericht in bij te staan luisteren wij eerst naar uw problematiek om u tot de correcte keuze te begeleiden. Let op! het is niet de bedoeling dat wij uw medische behandelingen gaan vervangen maar u een extra ondersteuning aan te bieden.

24/7 Live chat en support

Wij staan ervoor om onze klanten te begeleiden naar het product en toebehoren dat hun helpt zonder dat ze een te duur toestellen of extras aankopen die niet van toepassing zijn voor hun probleemstelling. Eveneens na aankoop zijn we beschikbaar om mensen te helpen en adviseren het product correct te gebruiken waarvoor het dient zodat u een doeltreffende behandeling beleefd.

Verhaal van NYMPH

Nymph (Engels) of Nimfen zijn in de Griekse mythologie de half godinnen van de bloemenwereld, de lente en de natuur. 

Nimfen waren mooie meisjes of jonge vrouwen. Ze vormden de personificatie van het leven en de natuur. 

Het mythisch wezen heeft soms ook vleugels dit komt terug in ons logo. 

De kleur roze is gebaseerd op Think Pink voor borstkanker patiënten doordat wij zelf in ons gezin met deze verschrikkelijke ziekte al meerdere malen zijn geconfronteerd en mijn vrouw ook een lotgenootje is was dit onze beweegreden met Nymph te starten. 

Scroll naar boven
Independently verified
82 reviews